
Een pan met anti aanbaklaag gebruikt u als een gewone pan. De binnenkant is bedekt met een speciaal laagje dat aanbranden voorkomt. Dit maakt het mogelijk veel minder vet te gebruiken. Je hebt maar een klein klontje of scheutje nodig (ca. 25 gram bak- en braadproduct of 2 eetlepels olie voor een portie van 500 gram vlees). Wat vettere vleessoorten ...
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abca.html

Een pan met anti aanbaklaag gebruikt u als een gewone pan. De binnenkant is bedekt met een speciaal laagje dat aanbranden voorkomt. Dit maakt het mogelijk veel minder vet te gebruiken. Je hebt maar een klein klontje of scheutje nodig (ca. 25 gram bak- en braadproduct of 2 eetlepels olie voor een portie van 500 gram vlees). Wat vettere vleessoorten ...
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abca.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.